Debat
0   131

Glem det

At man har sagt nej til for lidt på det statslige område, er ikke vores problem. Hvem har sagt, at vi er tilfredse med det som udgangspunkt? Det er jeg ikke og med garanti alle andre lærere, pædagoger og så videre.

Det bliver et rungende nej og ender med en storkonflikt.

Artiklen fortsætter under banneret

Tror du - Anders Bondo Christensen - virkelig, at vi vil spises af med så lidt?

Og alle dine og de andre pamperes store flotte ord om, at vi denne gang virkelig skulle kæmpe for nogle lønstigninger, der vil kunne mærkes. Vorherre bevares.

Jeg er sikker på, at du snart kan begynde at rydde dit skrivebord efter dette magre resultat, du har opnået. Vi vil have mere end det og derudover gerne snart end ny formand, både for DLF og for Kommunale Tjenestemænd og Overenskomstansatte.

Desuden:

Det er jo stort set bare en kopiering af det, regeringen fik gennemført med de såkaldte fem milliarder til lønforhøjelser i den offentlige sektor. Der hylede I op om, at det var vores egne penge, som vi skulle have haft på et senere tidspunkt alligevel, så at det bare var en fremrykning og ikke en forhøjelse.

Hvad er det så, I er så stolte af, og som skulle være så fantastisk kreativt?

En kopi er, hvad det er, og det var du, Anders Bondo, så fornærmet over for et par måneder siden, da Dansk Folkeparti og Socialdemokraterne var gået med til denne latterlige beslutning, som var stik imod deres flotte valgløfter.

Det er til grin, det her, og der vil blive stemt nej hele vejen rundt. Og wauv, det her skal nok få en masse unge til at ville være lærere!

Tag dig/jer sammen og mand jer op. Det er ikke din/jeres opgave at forhindre en storkonflikt.

Hvem er det for øvrigt, der bestemmer, at det er totalt forbudt, at de offentlige lønninger for en gangs skyld stiger mere end de private? Regeringen og alle de kloge vismænd?

Svar

Det er ikke forbudt, at de offentlige lønninger stiger mere end de private. Det er lige præcis det, der sker som følge af det forlig, som vi har indgået.

Derfor er forliget bestemt ikke en kopi af det stunt, som Christiansborg-politikerne lavede kort før jul. Det er det stik modsatte. Christiansborg-politikerne fremrykkede nogle lønstigninger, men holdt dem inden for reguleringsordningen. Vi har rykket nogle lønstigninger uden for reguleringsordningen. Derfor bliver slutresultatet en højere lønstigning i kommunerne og regionerne end i den private sektor.

Jeg synes, at du skal stemme ja til de højeste lønstigninger i 20 år, og jeg synes, at du skal stemme ja til, at vi har sikret en bedre lønudvikling i kommunerne end i den private sektor.

Anders Bondo Christensen, formand for DLF


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ