Debat
0   131

Mads Lebechs uvidenhed

Det må forventes, at KL's forhandler Mads Lebech har kendskab til de arbejdsbetingelser, som lærerne har, før han udtaler sig om dem, som han gjorde det i Danmarks Radios »Penge« 4. februar.

Lærerne skal selvfølgelig vide, hvilke fag og klasselokaler de har - og ikke som påstået 13 måneder forinden, men senest et par måneder før det nye skoleår.

Artiklen fortsætter under banneret

Dette ganske enkelt begrundet i KL's krav om, at lærerne skal klargøre lokalerne (omflytning/indretning), inden eleverne møder op efter sommerferien.

Desuden skal de udarbejde årsplaner til de enkelte klasser og fag, et omfattende og tidskrævende arbejde.

Hvis disse planer ikke skal udarbejdes til et helt skoleår, men kun en periode (Lebechs efterlyste fleksibilitet), så skal der nye årsplaner til igen.

Det er da okay, så skal KL jo bare bevilge ekstra tid til dette arbejde.

Men vil KL det?

Lebech ser nok helst, at lærerne bruger endnu mere af deres ubetalte fritid til at servicere skolen for.

Går ud fra, at Lebech til gengæld nok skal få sin indsats honoreret, selvom den ifølge ovenstående er dårligt forberedt, ganske enkelt sjusk for skatteydernes penge.

Lebech opfordres til at sætte sig grundigt ind i sit arbejdsområde frem for at udbrede falske forestillinger om lærernes arbejde.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ