Debat

Antorini og Gintberg taler til avis-klasser på Facebook

”Stil kritiske og skarpe spørgsmål - også til sådan nogen som mig". Sådan lyder et af budskaberne i Christine Antorinis videohilsen til de klasser, som i år deltager i Skriv til Avisen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ministerens hilsen er den første i en række af videohilsener på www.facebook.com/aviseniundervisningen. I tiden op mod konkurrencen i uge 44 intensiveres strømmen af hilsener over journalistiske temaer. Den næste hilsen i rækken er fra aviskonkurrencens dommerkomitéformand Jan Gintberg, som med sædvanligt glimt i øjet sparker elevernes idéudviklingsproces i gang. "Tænk udaf boksen!" opfordrer han balndt andet eleverne til.

Sigtet med Facebook-satsningen er udover at inspirere elever og lærere også på tværs af klasser og skoler at skabe debat og videndeling om aviser og medier i undervisningen.

Læs mere på www.aiu.dk

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS