Uskolet

Den digitale læring 
på landets folkeskoler 
slukket og tændt igen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En ny rapport fra KMD og Danske Skoleelever tegner et foruroligende billede af beskaffenheden af skolernes it-udstyr: Nedslidte computere, ikke-fungerende tavler og langsomme netforbindelser er hverdag for et stort antal elever og lærere.

»Men nu har vi prøvet at slukke den digitale læring og tænde igen«, fortæller en it-ansvarlig. Det er stadig for tidligt at konkludere, om operationen har nogen effekt. »Der går altid lige lidt tid, før den er oppe at køre igen, når den har været lukket ned«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med 
tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder 
i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.