Letlæsning
0   357

Iqbal Farooq til de læsesvage

Vores alle sammens Minister for Kirke og Ligestilling har i nogle år haft en nebengeschäft som børnebogsforfatter. Nu bliver de to første bøger i hans flere gange prisbelønnede serie om Nørrebro-drengen Iqbal Farooq og hans familie og naboer genudgivet i en letlæsningsudgave med lix-tal 22.

Om de oprindelige bøger skrev Folkeskolens anmelder blandt andet: »Jeg sad og smålo hele vejen igennem bogen … 
Det er ren og skær underholdning, som man læser af lyst, og der er ingen 'løftede pegefingre' eller moraliseren. Forhåbentlig bliver Iqbal-bøgerne læst lige så meget som de Bertram-bøger af Bjarne Reuter, Iqbal-bøgerne minder om«.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.275 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.258 andre er allerede tilmeldt