Susan Hougaard Larsen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Susan Hougaard Larsen, lærer ved Virring Skole, Skanderborg Kommune, sov efter kort tids sygdom stille ind den 7. januar.

Susan blev uddannet fra Silkeborg Seminarium i 1980 og blev ansat på Virring Skole fra den 1. august 1980.

Der har altid været respekt om Susans arbejde. Undervisningen bar præg af stor faglighed, men hun glemte aldrig de børn, som havde det svært.

Susan underviste i håndarbejde, hjemkundskab, idræt og matematik. Specielt håndarbejdsundervisningen stod hende nær. Susan var således mangeårigt medlem af Håndarbejdslærerforeningens bestyrelse. Det betød for vores skole en særlig inspiration til håndarbejdsundervisningen. Det var med begejstring og engagement, hun gik til denne opgave. Susan gennemførte flere store flotte projekter med sine elever. Skolens flotte scenetæppe minder os dagligt om denne indsats.

Susan bestyrede kollegaernes gavekasse og var derigennem opmærksom på alle, der skulle have en hilsen fra kollegaerne.

Susan vil blive savnet af børn og kollegaer. Vores tanker går særligt til hendes to sønner Kasper og Kristian, som har mistet deres mor.

Æret være Susans minde.

Virring Skole, Skanderborg Kommune