God sommer!

Folkeskolen.dk holder sommerferie og samler kræfter til et nyt skoleår, hvor vi byder inden for i faglige netværk inden for dansk, matematik, musik, it, sløjd/håndarbejde og idræt. Vi åbner også et helt nyt site, lærerprofession.dk.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Folkeskolen.dk rummer i forvejen en guldgrube af artikler og anmeldelser for eksempel inden for for eksempel it i skolen. Nu kombinerer vi alt det indhold med et mødested for it-vejledere og andre, der er optaget af it-didaktik. Her vil være indlæg fra faglige fyrtårne, artikler om gode gadgets og forskning. Fagene i skolen vil på samme måde gradvist få hver sit netværk, så  folkeskolen.dk kommer tættere på fagene og bringer mere journalistik, videndeling og debat inden for de enkelte fag. Du kan allerede nu tilmelde dig nyhedsbreve om dine egne fag

Livlig lærerdebat Den 15. juni fik Folkeskolen og folkeskolen.dk den største pris i fagbladsverdenen, Anders Bordings Mediepris, for relanceringen af net og blad og ikke mindst for at skabe et åbent folkeskolen.dk, hvor DLF's medlemmer, lærerne, kommer til orde. Alene i juni har folkeskolen.dk haft 128 indlæg i form af kommentarer, blogs og debat fra brugerne, og det er i denne web 2.0-retning, vi nu fortsætter med de nye faglige netværk.

I samarbejde med professionshøjskolerne går Folkeskolen også i luften med et nyt site, Lærerprofession.dk, som vil offentliggøre eksemplariske bachelor- og PD-opgaver fra læreruddannelsesstederne. "Alt andet er spild af viden", som uddannelseschef Elsebeth Jensen har udtrykt det.

Nyt site offentliggør bachelor- og diplomopgaver

Som medie har Folkeskolen ansvar over for domstolene for det indhold, der ligger på folkeskolen.dk, og da vi ikke har mulighed for at overvåge og moderere debatten i sommerferien, er der lukket for kommentarer og indlæg i juli. Deadline for læserbreve til det trykte blad er den 31. juli kl. 12. Fagbladet Folkeskolen udkommer igen den 16. august, og der er nyheder på folkeskolen.dk igen fra den 6. august.

Powered by Labrador CMS