Anmeldelse
0   490

www.pralemappen.dk

www.pralemappen.dk

Fakta


Titel
www.pralemappen.dk


62,50 kroner per gigabyte, skolen forbruger. Se mere på www.pralemappen.dk

Type
Internet

Forlag
kisSoftWare

Dette materiale er ikke, som titlen ellers antyder, en samling pralerier, men derimod et onlineprogram for såvel elever som lærere.

Artiklen fortsætter under banneret

Der er tale om en online-portfolio, hvor eleven kan samle og gemme sine bedste skolearbejder. Det kan være tekstdokumenter, regneark, videoklip, pdf-dokumenter, PowerPoint-præsentationer, billeder og musik. Elevens mobiltelefon kan direkte kobles til programmet, hvilket giver nye, spændende muligheder.

Til programmet er knyttet en elektronisk skoletaske, der fungerer som en online-harddisk, der gør det muligt for eleverne at komme på programmet fra alle computere. De kan således også meget nemt overføre filer fra skole og hjem.

For den enkelte elev er det en klar fordel at få samlet alle sine vigtigste arbejder. Eleverne kan desuden på en let tilgængelig måde udveksle erfaringer med andre elever og vise produkterne frem hjemme. For læreren bliver pralemappen en oplagt fordel, når der skal evalueres og udarbejdes dokumentation for elevens læring.

Logget på www.pralemappen.dk kan man komme på en rundtur, der fortæller om, hvad mappen kan. Pralemappen er udviklet til brug fra 4. klasse og opefter. Man kan lade eleverne starte i det små for så at udvide det langsomt til et endog vigtigt arbejdsværktøj i overbygningen.

Prisen, som beregnes ud fra forbrugt lagerplads, er til gengæld svært gennemskuelig. Hvor meget kan sådan noget løbe op i, og hvor meget plads skal man beregne per elev? Lidt mere præcise priser er nødvendigt.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet