Oskar Trieb 25 års jubilæum

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 1. august har Oskar Trieb 25-års-jubilæum i DLF.

De, som har mødt Oskar Trieb, er ikke i tvivl: Han er DLF's økonomichef, som nidkært våger over, at medlemmernes penge ikke sløses væk. Han sørger også for, at pengene investeres forsvarligt, blandt andet i fast ejendom i det indre København.

Han fik i 1987 ansvaret for foreningens økonomi og har udviklet blandt andet DLF's kursusejendomme, Sinatur, som også fungerer som almindelige hoteller. Det har krævet, at han har sat sig ind i ombygning af hotelkøkkener og andre hotelrelaterede emner.

Kulinariske oplevelser hører også ind under økonomichefens interesseområder, hvilket enhver, som har den glæde at spise et måltid med Oskar Trieb, kan overbevise sig om. Han importerer også selv vin i familiens bil, når turen endnu en gang går til Franken-området i Tyskland.

DLF kan glæde sig over Oskar Triebs effektive og kontante forhandlingstaktik over for foreningens samarbejdspartnere og leverandører. Forhandlingerne foregår dog i en behagelig atmosfære, hvor der også altid er tid til lidt smalltalk. Han er medlem af Danmarks Lærerforenings administrative ledelse.

Oskar Trieb har en uddannelse i regnskabsvæsen fra Handelshøjskolen og er MPA'er, Master of Public Administration. Før han kom til DLF, var han ansat i Allerød Kommune, sektionsleder i Dansk Sygeplejeråd og administrations- og økonomichef i Husligt Arbejderforbund.

I fritiden bruger jubilaren en del tid på badmintonbanen, og når der er tid, drager han af sted til lejligheden i Berlin, hvor familien ivrigt udforsker byens kulturliv.

De 25 år markeres ved en reception i Danmarks Lærerforening fredag den 17. august, klokken 14.00-16.00, i Reinwald's Restaurant, Farvergade 15 i København.