DLF’s seniorpolitik er vores fælles ansvar

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lone Mygind Møller, kreds 153

Wibroesvej 12

9000 Aalborg

Suppleanter:

1. Peder Jacobsen, kreds 153

2. Kjeld Mortensen, kreds 150

Med den erfaring, som jeg har erhvervet mig gennem mit arbejde for fraktion 4, først som delegeret i to år og derefter som hovedstyrelsesmedlem de sidste fire år, kan jeg i samarbejde med de øvrige delegerede og vores hovedstyrelsesmedlem gøre vores indflydelse på Danmarks Lærerforenings seniorpolitik gældende.

Det er af stor betydning, at vores fraktion er synlig på både det centrale og det lokale plan. Derfor opfordrer jeg alle fraktion 4-medlemmer til at bruge deres stemmeret. Selv om vi ikke mere er aktive i skolen, er det vigtigt, at vi er aktive i organisationsarbejdet for at gøre opmærksom på os selv og dermed de krav, som er rimelige at stille. Vores repræsentation på DLF's kongres giver os mulighed for indflydelse.

Hvis jeg bliver valgt, vil jeg aktivt arbejde for pensionisternes rettigheder hvad angår både vores pensioner og at fremme det fagpolitiske, det sociale og det kulturelle aspekt.

Årsmødet har været et stort plus for foreningens pensionistarbejde. Jeg vil arbejde for, at antallet af deltagere forøges, så hvert af de 11 forpligtende samarbejder får tre repræsentanter.

Vores pensioner sakker stadig bagud. Det skal der rettes op på. Pensionerne skal følge hele lønudviklingen.

Procentfradraget i U 65/67-tillægget skal falde bort, samtidig med at tillægget bortfalder ved overgang til folkepension.

Jeg vil støtte udbygningen af det lokale pensionistarbejde, som er til stor glæde for pensionisterne ude i kredsene. Her giver pensionistforaene i de forpligtende samarbejder mulighed for samarbejde mellem kredsene.

Seniorkursernes indhold og kvalitet skal være af høj standard, og antallet af kurser skal forøges, i takt med at antallet af DLF-pensionister stiger.

Jeg håber på jeres opbakning.

Kandidat 6: Lone Mygind Møller Aalborg Kreds 153 1. suppleant: Peder Jacobsen Vodskov Kreds 153 2. suppleant: Kjeld Mortensen Saltum Kreds 150 Stillere: Else Holm Johansen, kr. 123 Tove Petersen, kr. 153 Gudrun Mortensen kr. 150 Gunnar Holm Rebstrup, kr. 153 Marianne Lolk, kr. 159 Thorkild Vardinghus-Nielsen, kr. 153 Jørgen Peter Poulsen, kr. 153 Alice Brask, kr. 134 Hans Bruun, kr. 153 Jytte Jensen, kr. 134 Oda Nielsen, kr. 153 Åse Billeskov Nielsen, kr. 150 Tove Kjærgaard, kr. 153 Kirsten Agesen, kr. 150 Knud Wittorff, kr. 159 Birgite Rugholm, kr. 153 Anita Skydt, kr. 159
Powered by Labrador CMS