Fraktion 4 skal fortsat være synlig

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kamma Madsen, kreds 12

Bernhard Bangs Alle 8, lejlighed 52

2000 Frederiksberg

Suppleanter:

1. Børge Pedersen, kreds 17

2. Neel Eriksen, kreds 19

2004 var året, hvor det første årsmøde blev afholdt. Mine forventninger til denne nyskabelse var store, og jeg må i dag konstatere, at jeg ikke er blevet skuffet. Der er dog brug for at videreudvikle og styrke årsmødet, så fraktion 4's politik når så langt ud til medlemmerne, som det er muligt.

Den ny kommunalreform og oprettelsen af de forpligtende kredssamarbejder har betydet en nedgang i antallet af årsmøderepræsentanter fra 28 til 22. Dette vil jeg arbejde på at ændre i positiv retning.

På pensionsområdet er det stadig tvingende nødvendigt at arbejde for en parallel løn- og pensionsudvikling, herunder indregning af midler til Ny Løn, frynsegoder med videre. Ellers sakker vi som pensionister langsomt, men sikkert bagud.

Jeg vil også arbejde for, at procentfradraget i U 65/67-tillægget bortfalder, samtidig med at tillægget bortfalder ved overgangen til folkepensionen.

Det tætte og stærke samarbejde i gruppen af kongresdelegerede omkring seniorkurserne gav i sidste periode det positive resultat, at alle pensionistkurser blev på to døgn og uden brugerbetaling, ligesom vi også har fået indflydelse på kursernes indhold og økonomi. Det ønsker jeg fortsat at udbygge og forbedre.

Fraktion 4 har i dag cirka 16.000 medlemmer, der med et kontingent på 1/3 af de aktives tilfører foreningens budget et ret pænt beløb, som betyder, at vi har krav på at blive hørt.

Kontinuitet, erfaring og lyst til fortsat at yde en indsats er vigtigt for det fortsatte pensionistarbejde. Derfor stiller jeg op igen.

Kandidat 5: Kamma Madsen Frederiksberg Kreds 12 1. suppleant: Børge Pedersen København NV Kreds 17 2. suppleant: Neel Eriksen Kgs. Lyngby Kreds 19 Stillere: Lise Ernst Bak, kr. 19 Inge Rasmussen, kr. 19 Bodil Moltved, kr. 19 Inge Tastum, kr. 19 Niels Peter Nielsen, kr. 71 Niels Møller, kr. 71 Søren Jensen, kr. 20 Leif Kayerød, kr. 10 J. Thomas Petersen, kr. 17 Erik Iversen, kr. 17 Ib Rønne, kr. 17 Inge Freil, kr. 17 Anne-Marie Klüwer, kr. 12 Jørgen Madsen, kr. 12 Erik Jensen, kr. 12 Elisabeth Jønch-Sørensen, kr. 12 Bent Kappel Skovlund, kr. 22 Gyda Strøyberg, kr. 22 Arne Bang Petersen, kr. 13 Aase Winther Petersen, kr. 13