Vi, de professionelle – nu på pension

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Birgit Bruun, kreds 41

Kirkegade 18

4000 Roskilde

Suppleanter:

1. Lene Kristiansen, kreds 41

2. Mogens Vindegaard, kreds 41

I vores professionsforening (DLF) må vi som erhvervsaktive kæmpe for at opnå respekt for vores arbejde. Vi måler det på parametre som mulighed for at udøve vores professionalisme uden snærende centralisme, tid til at udføre arbejdet forsvarligt og en løn, der afspejler arbejdets væsentlighed.

I tråd med dette er det vigtigt, at pensionen, som jo er et vilkår i overenskomsten og dermed en del af livslønnen, holder trit med den almindelige løn- og prisudvikling. Størrelsen på pensionen viser også respekten for lærerarbejdet. Derfor skal vi pensionister sørge for synlighed og indflydelse for at opnå dette, ikke mindst i den nærmeste tid med de udfordringer, der ligger i Overenskomst 08 og en eventuel truende storkonflikt i den offentlige sektor.

Jeg synes også, at det er væsentligt, at pensionister får en retfærdig del af de fordele, som vores medlemskab af DLF berettiger os til, for eksempel mere end et enkelt pensionistkursus på vores kursusejendomme.

Dette kunne jeg få mulighed for at arbejde på at bidrage til ved at blive valgt til kongresdelegeret for fraktion 4.

Jeg er ny pensionist (63 år), efter at jeg i mange år har arbejdet i Ballerup og senere i Gundsø Kommune. Jeg har en tillidsrepræsentantuddannelse fra 2001 og erfaringer med kredsstyrelsesarbejde dels i kreds 42, dels i kreds 41 efter dannelsen af de nye kredse op til kommunesammenlægningen.

Jeg har absolut mod på et fortsat fagligt arbejde som kongresdelegeret, kontakt til Statspensionisternes Cen-tralforening og i den lokale pensionistforening.

Kandidat 1: Birgit Bruun Roskilde Kreds 41 1. suppleant: Lene Kristiansen Kirke Hyllinge Kreds 41 2. suppleant: Mogens Vindegaard Roskilde Kreds 41 Stillere: Kirsten Granberg, kr. 41 Peter Bruun, kr. 41 Kirsten Vindegaard, kr. 41 Sigrid Spandet Thielsen, kr. 41 Lissi Ohmeyer, kr. 41 Kirsten Marie Rudfeld, kr. 41 Preben Rudfeld, kr. 41 Finn Kristiansen, kr. 41 Tonni Andersson, kr. 41 Grethe Køhnke, kr. 41 Birthe Marie Søndergaard, kr. 41
Powered by Labrador CMS