25 år i DLF’s sekretariat

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvordan, sådan helt præcist, er det nu, at reglerne om læreres tavshedspligt er? Og reglerne om skærpet indberetningspligt? Hvordan er lovgrundlaget for oplysninger om Forligsmandens forslag? Hvornår er det, at læreren er forpligtet til ...?

Der er nemt at stille svære spørgsmål om regler, paragraffer og love. I DLF's sekretariat på Vandkunsten i København sidder konsulent Torben Romshøj parat med de rette svar. Og hvis han ikke lige har et, så kan han hurtigt skaffe det. Med fokus på alle de præciseringer, undtagelser og tolkningsfælder, som man kan have brug for - eller helst skal undgå. Den 1. marts har han været jurist i DLF's sekretariat i 25 år!

Efter sin studentereksamen forsøgte Torben Romshøj sig som lærer i halvandet år - som vikar i Rødovre. Men det blev jurastudiet, der sejrede. Efter nogle år som sagsbehandler i Sikringsstyrelsen, hvor han blandt andet beskæftigede sig med personaleforhold, arbejdsskadesager og dagpengeregler, blev han den 1. marts 1983 ansat som juridisk konsulent i DLF.

Stort tillykke med det kvarte århundrede som DLF's juridiske vagthund.