Anmeldelse Engelsk
0   207

Engelsk på spil

Engelsk på spil

Fakta


Titel
Engelsk på spil

Forfatter
Carl Anker Christensen

Pris
222,50 kroner

Sider
34 sider


Gratis ektramateriale på nettet

Type
Bog med cd

Forlag
Special-pædagogisk Forlag

"Engelsk på spil" består af et hæfte med vejledning og en tilhørende cd med 24 spil med spillebrikker til at printe ud. Emnerne er som så ofte i begynderundervisning tal, farver, klokken, rim, navneord, udsagnsord og tillægsord.

Artiklen fortsætter under banneret

Tanken er, at man skal lege engelsk ind i børnene, og hæftet indeholder derfor huskespilsbrikker til alle emner, og derudover er der krydsord som en repetition. Materialet henvender sig især til forældre, der gerne vil hjælpe deres børn godt i gang med engelsk, og som har brug for at støtte sig til enkle opgaver, der virker. Det er et hyggeligt familiespil, der samtidig kan være med til at styrke og forøge børnenes engelske ordforråd.

I skolen er det oplagt at bruge brikkerne som huskespil, efter at et emne er gennemgået. Inddel børnene i grupper og lad dem spille huskespil, børnene vil også selv kunne opfinde spil, når de efter en periode bliver fortrolige med brikker og ord. 

Denne bog gør det lettere at være lærer i 3. klasse, da her er meget ekstra materiale, som er dejligt let at gå til. På internettet kan man finde meget lignende materiale, men fordelen ved hæftet er, at emnerne er samlet og materialet gennemarbejdet, desuden er billederne på brikkerne enkle, klare og letgenkendelige.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.587 andre er allerede tilmeldt