Anmeldelse

Engelsk på spil

Engelsk på spil

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Engelsk på spil" består af et hæfte med vejledning og en tilhørende cd med 24 spil med spillebrikker til at printe ud. Emnerne er som så ofte i begynderundervisning tal, farver, klokken, rim, navneord, udsagnsord og tillægsord.

Fakta:

Titel: Engelsk på spil

Forfatter: Carl Anker Christensen

Pris: 222,50 kroner

Sider: 34 sider

Type: Bog med cd

Forlag: Special-pædagogisk Forlag

Tanken er, at man skal lege engelsk ind i børnene, og hæftet indeholder derfor huskespilsbrikker til alle emner, og derudover er der krydsord som en repetition. Materialet henvender sig især til forældre, der gerne vil hjælpe deres børn godt i gang med engelsk, og som har brug for at støtte sig til enkle opgaver, der virker. Det er et hyggeligt familiespil, der samtidig kan være med til at styrke og forøge børnenes engelske ordforråd.

I skolen er det oplagt at bruge brikkerne som huskespil, efter at et emne er gennemgået. Inddel børnene i grupper og lad dem spille huskespil, børnene vil også selv kunne opfinde spil, når de efter en periode bliver fortrolige med brikker og ord. 

Denne bog gør det lettere at være lærer i 3. klasse, da her er meget ekstra materiale, som er dejligt let at gå til. På internettet kan man finde meget lignende materiale, men fordelen ved hæftet er, at emnerne er samlet og materialet gennemarbejdet, desuden er billederne på brikkerne enkle, klare og letgenkendelige.