Debat
0   103

Dårligt svar om Lån og Spar

I Folkeskolen nummer 3 svarer du - Anders Bondo Christensen - et medlem, som er utilfreds med Lån og Spar og bankens gebyrer.

Det gør du på en dårlig facon.

Artiklen fortsætter under banneret

Du skulle netop gå i brechen for dine medlemmer, som bruger denne bank. Mig bekendt får du en fed hyre for at sidde i bestyrelsen i denne bank. Du er mig bekendt valgt, alene fordi du er formand for DLF.

Jeg kan ikke forestille mig, at du har andre kvalifikationer, som retfærdiggør dit »ben«.

I de øvrige fagforeninger er det pålagt bosserne at aflevere de honorarer, som de opnår ud over deres fagforeningsløn. Mig bekendt er du den eneste, der ikke afleverer. Du får 1,4 millioner i løn foruden diverse sidegevinster. I mange erhverv opererer man med resultatløn, det er en god idé. Lad os se, hvor meget du skaffer i løn og andre goder til dine medlemmer, og sæt så lønnen derefter.

Svar

Lån og Spar Bank har som en del af sit mål at være en attraktiv bank for lønmodtagere. Igennem bankens levetid har vi mange gange ligget særdeles godt placeret, når bankerne er blevet sammenlignet. Faktisk har vi selv økonomisk støttet udviklingen af et sammenligningsprogram, da vi er tilhængere af reel kundeinformation.

I den sammenligning, der henvises til, blev gebyrerne ved oprettelse af lån sammenlignet. Sammenligningen beror på oplysninger, der er så forskellige, at det svarer til at sammenligne æbler og bananer. Nogle banker oplyser således gebyrer ved overflytning af lån fra andre pengeinstitutter, men andre, herunder Lån og Spar Bank, oplyser gebyrer ved oprettelse af nye lån, og sammenligningerne forholder sig overhovedet ikke til de samlede omkostninger ved lånet. ÅOP (den årlige omkostningsprocent) indgår således slet ikke i sammenligningen. Jeg opfordrede derfor til, at man kontakter banken for at kunne vurdere, hvor man får det bedste produkt. Det synes jeg ikke er arrogant. Og så mener jeg, som formand i Danmarks Lærerforening, at enhver skal vælge den bank, han eller hun synes er bedst.

Anders Bondo Christensen, formand for DLF


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ