Kritik: Besparelser handler 
kun om økonomi

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Når kommuner foretager besparelser på skoleområdet, er det udelukkende af økonomiske grunde og ikke af pædagogiske. Det mener en skoleforsker, som kritiserer de mange nedskæringer. »Besparelserne sker kun, fordi der skal bruges færre penge«, siger forskeren, som mener, at de økonomiske nedskæringer i virkeligheden er en spareøvelse, som man ikke opnår nogen pædagogiske gevinster ved. »Besparelserne sker kun for at spare penge«, som forskeren udtrykker det.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.

Powered by Labrador CMS