Forskning ADHD
0   585

Mobiltelefonen skal støtte børn med diagnose

Ny uddannelse i at bruge mobiltelefon skal støtte børn med ADHD og autisme.

Et konsortium bestående af fire europæiske skoler og tre universiteter har netop afsluttet et forskningsprojekt, hvor der er arbejdet med mobiltelefonen som digitalt støttesystem for børn og unge med en autismediagnose.

Artiklen fortsætter under banneret

Efterfølgende har konsortiets partnere besluttet at etablere uddannelser i brug af mobiltelefonen i Ungarn, England, Sverige og Danmark. Uddannelsen vil i første omgang rette sig imod lærere, pædagoger og konsulenter. Mens indholdssiden af uddannelsen er mere eller mindre på plads, er det formmæssige ikke helt på plads.

Du kan læse mere om projektet på hands-project.eu/


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.563 andre er allerede tilmeldt