Debat

Er en iPad det bedste læringsværktøj?

Der er god grund til at stoppe op og overveje, om tablets er den rette vej at gå, hvis man som skole eller kommune skal indkøbe nyt it-udstyr til undervisningen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der findes ingen forskningsresultater som viser, at iPads eller andre tablets understøtter elevers læring bedre end laptops. Begrundelserne for at indkøbe iPads til skolerne (fremfor laptops) hviler derfor på udokumenterede påstande, som ikke forholder sig til de pædagogiske og didaktiske potentialer ved de forskellige teknologier.

På eVidenCenters blog er 9 af de mest udbredte postulater om fordelene ved iPads listet op. Hvert postulat er fulgt op af én eller flere faktuelle oplysninger, som belyser dets validitet.

Læs mere på eVidenCenters blog: http://evidencenter.blogspot.com/2012/04/9-postulater-om-ipads-i-undervisningen.html

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS