SkoleKom

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er godt at tage udgangspunkt i SkoleKoms chatfunktion. Gå ind på SkoleKom, åbn konferencen 'Undervisning' - 'Folkeskoler' - 'chat'.

I SkoleKom er der plads til, at brugerne skriver deres eget resumé. Det vil sige, at man laver en lille præsentation af sig selv. Det er vældig praktisk blandt andet som identifikation. Det er rart at vide, om Lise Nielsen virkelig er den Lise Nielsen, man gerne vil sende post til. Derfor bør alle SkoleKom-brugere udfylde deres resumé. Også her skal læreren vejlede eleverne, så de selv kan være tilfredse med deres beskrivelser.

For eksempel siger: 'Hej, jeg hedder Peter og er mest til piger' ikke ret meget. Men med et godt resumé kan man hurtigt komme i gang med en rigtig kommunikation, når man bliver inviteret til snak.

Powered by Labrador CMS