0   92

Henrik Billehøj

Henrik Billehøj døde efter kort tids sygdom natten til mandag den 28. januar. Kredsene i det gamle Vestsjællands Amt har i mange år haft et tæt samarbejde med Henrik, lige fra han i 1982 blev indvalgt i kredsstyrelsen i Midtsjællands Lærerkreds og senere, i 1992, blev Vestsjællands hovedstyrelsesmedlem. I alle årene har vi kendt Henrik som et meget engageret, energisk og lyttende menneske, der også havde et internationalt udsyn. Han arbejdede ihærdigt for Danmarks Lærerforening, for forbedring af lærernes arbejdsforhold og ikke mindst for arbejdsmiljøet, hvor han med sin store viden på området ved utallige møder og konferencer inspirerede lærere, ledere og politikere til at gøre noget ved lærernes arbejdsmiljø. Den viden og inspirationskilde vil vi savne.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi oplevede også Henrik som en stor livsnyder, der holdt af at forkæle sig selv og sine omgivelser med små og store overraskelser. Han var et meget musisk og festligt menneske, der ikke lod et flygel eller klaver stå urørt ret længe. Henrik var et meget kærligt menneske, som vi var mange, der nød at føre en dybsindig samtale med.

Vore tanker går i denne svære stund til Annelise og hele hans efterladte familie.

Henrik Billehøj er død, men mindet om Henrik vil altid leve videre i os.

Æret være Henriks minde.

Kreds 50, 51, 52, 53, 54, Per Toft Haugaard


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks