Anmeldelse Geografi
0   248

Naturen i Danmark - Det åbne land

Fakta


Titel
Naturen i Danmark - Det åbne land

Pris
699 kroner

Sider
670 sider

Type
Bog

Forlag
Gyldendal

Hold da op - et mammutværk på 670 sider, tænker man umiddelbart, når man tager bogen i hånden. Ydermere bliver man oplyst om, at vi har manglet et værk om dansk natur i 37 år, jamen kære læsere, så kan I roligt sætte jer i besiddelse af dette værk.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg er sikker på, at dette værk til fulde vil dække de næste 37 år. Det er et mesterværk, som alle lige fra skolelæreren, lektoren, økologen, miljøministeren og helt almindelige mennesker kan have glæde af. Det emmer af fortællelyst og en viden om emnet, man bliver helt opslugt af bogen, man bliver kort sagt ét med det danske landskab.

Man kan næsten høre vandets terapeutiske skvulpen mod kysten en dejlig, lys sommeraften, som de kun findes i Danmark. Andre steder mærker man det varme sand mellem sine tæer, og nogle steder holder man fast for ikke at falde ud over kanten. Levende beskrevet, og billederne forstærker fornemmelsen.

Skovsvin, som alligevel næsten aldrig får en bøde, burde tvinges til at læse denne bog højt for hinanden. På den måde ville det stå lysende klart for dem, hvilken tåbelighed de har begået. For det er en superb beskrivelse af Danmarks enestående natur og dyreliv.

Bogen er inddelt i kapitler, som gør, at man kan plukke i stoffet. Den er informativ, og det engagement, de forskellige medforfattere præsenterer i de enkelte kapitler, vidner om en stor og imponerende viden.

Sagt med få ord: Læn jer trygt tilbage og nyd denne levende, spændende og flotte fortælling om vores alle sammens danske natur.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.406 andre er allerede tilmeldt