Udland
0   204

Over en halv million flere børn i skole

I Burkina Faso er over en halv million flere børn kommet i skole, siden Danida begyndte at støtte uddannelsessektoren i landet i 2004.

For at få plads til alle de mange elever i de burkinske skoler støtter Danmark også byggeriet af flere klasselokaler. Ifølge det burkinske undervisningsministerium skal der bygges 5.000 nye lokaler om året for at gøre plads til de nye skolestartere og for at følge med den årlige befolkningstilvækst. Regeringen byggede i 2009 og 2010 mere end 3.000 nye klasselokaler. Desuden bygges private skoler, ligesom ngo'er rejser lokaler. Det betyder, at man er tæt på at holde trit med udviklingen.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen