Anmeldelse Letlæsning
0   309

Tyrkisk peber / Gensyn med øen

Fakta


Titel
Tyrkisk peber / Gensyn med øen

Forfatter
Irene Pedersen

Pris
149 kroner

Sider
84 sider

Type
Bog

Forlag
Forlaget Forum

Guf for piger i udskolingen, der har behov for en letlæst bog med mening. "Tyrkisk peber" er en stærk fortælling om Sofie på 16, der så gerne vil, at et andet menneske skal vælge hende. Mor vælger lillesøsteren. Og bedstevennen Mathias vælger sin kæreste. Så hun tilbyder sig på scor.dk og får en date med den ti år ældre Peter. Han vil have sex - blowjob, analsex, sexklub. Hun vil bare gerne vælges.

Artiklen fortsætter under banneret

Fatima, hendes veninde, siger, at hun skal slappe af - tage det langsomt og sige nej. Og det gør hun til sidst. Og det virker. En meget fin beskrivelse af en 16-årig piges svære projekt med at finde et menneske, for hvem hun kan være den eneste ene.

"Gensyn med øen" er også velskrevet frilæsning for unge piger. Frederikke på 13 år vender tilbage til den græske ø, hvor hun for to år siden tabte sit hjerte til drengen Kimon. Men for Kimon har verden ikke stået stille, og meget er forandret. På en bådtur finder de to sammen igen. Men et voldsomt uvejr er ved at skille Frederikke og hendes familie.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.236 andre er allerede tilmeldt