0   109

Henning Jensen

Verden gik i stå den morgen, da vi fik beskeden om, at Henning var død. Chok og vantro. Hvordan skulle vi klare os uden Henning?

Henning var lærer på Skolen ved Rønnebær Allé i 37 år, og det var ikke ét for meget. Utallige er de elever, som han har beriget, og mange er de kolleger, der har nydt godt af Hennings samarbejdsevner og milde væsen. Henning var rar, og vi har ikke kun mistet en kollega, men også en ven.

Artiklen fortsætter under banneret

De af os, der er så heldige at have delt klasse med Henning, vil huske en altid loyal og ordholdende kollega, der med humor og glæde delte sin tid med eleverne og os. At være på lejrskole med Henning var et kapitel for sig selv, og det gav gode minder til alle.

Henning var et sjældent menneske, et menneske, der var ordentligt hele vejen igennem. Han besad varme, humor og loyalitet, samtidig med at han godt kunne bide fra sig. Henning vil blive savnet.

Vi føler med familien.

Tak for alt, Henning, din gæve kæmpe.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet