Henning Jensen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Verden gik i stå den morgen, da vi fik beskeden om, at Henning var død. Chok og vantro. Hvordan skulle vi klare os uden Henning?

Henning var lærer på Skolen ved Rønnebær Allé i 37 år, og det var ikke ét for meget. Utallige er de elever, som han har beriget, og mange er de kolleger, der har nydt godt af Hennings samarbejdsevner og milde væsen. Henning var rar, og vi har ikke kun mistet en kollega, men også en ven.

De af os, der er så heldige at have delt klasse med Henning, vil huske en altid loyal og ordholdende kollega, der med humor og glæde delte sin tid med eleverne og os. At være på lejrskole med Henning var et kapitel for sig selv, og det gav gode minder til alle.

Henning var et sjældent menneske, et menneske, der var ordentligt hele vejen igennem. Han besad varme, humor og loyalitet, samtidig med at han godt kunne bide fra sig. Henning vil blive savnet.

Vi føler med familien.

Tak for alt, Henning, din gæve kæmpe.

Powered by Labrador CMS