Psykisk arbejdsmiljø
1   255

Frederiksberg-lærere får supervision og coaching

Frederiksberg Kommune har afsat 2,1 mio. kr. på budget 2012 til et kompetenceudviklingsforløb for lærerne med supervision og coaching.

"Jeg forventer, det vil højne kvaliteten af den undervisning, der allerede nu foregår på et højt niveau. Udviklingsprojektet her handler i bund og grund om at give lærernes de bedste forudsætninger for at kunne undervise eleverne, så eleverne lærer mest muligt. Vi har fantastiske lærere på vores skoler, men alle professionelle har brug for nye input en gang imellem. Denne nye metode, der sikrer feedback og coaching, vil give inspiration og nyt brændstof - fagligt såvel som personligt - for vores lærerne", siger formand for kommunens undervisningsudvalg Margit Ørsted.

Coachingforløbet går i gang til efterår og fortsætter ind i 2013 og omfatter alle lærere på kommunens skoler. Særligt uddannet personale vil supervisere lærerne i undervisningen og derefter give feedback og coaching, oplyser Frederiksberg Kommune.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ