Vi vil jo faktisk gerne samarbejde

Tillidsrepræsentant på Lundtofte Skole i Lyngby Benny F. Larsen. Hvorfor er du på kongres?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Jeg er tillidsmand, og derfor vil jeg selvfølgelig gerne bakke op om foreningen og høre, hvad der kommer ud af kongressen"

"Det var primært to ting. Det første var, om vi kunne få sat et aftryk på, at vi gerne vil høres. Jeg synes, der har været en tendens til ikke at lytte på lærerne de seneste mange år. Samtidig håbede jeg også på, at vi ville komme med en fremstrakt hånd, for vi vil jo faktisk gerne samarbejde".

"Jeg er spændt på, hvad det ender med i dag, men jeg synes, at Anders Bondo er rigtig god og fornuftig, og han viser både, hvad vi gerne vil og rækker samtidig hånden frem. Derudover er det da altid godt at høre, hvad der sker rundt omkring i landet gennem de lokale historier, men jeg synes, det især er Anders Bondo, der giver noget videre."

Powered by Labrador CMS