Lars Jørgensen Kock

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Rasmus Rask-Skolen modtog fredag den 2. december beskeden om, at lærer Lars Jørgensen Kock sov ind torsdag den 1. december 2011, 49 år.

Det er et stort savn for elever, kollegaer og forældre ikke at have en kapacitet som Lars i skolens hverdag længere.

Lars har været ansat på Rasmus Rask-Skolen siden 1988. Han var et meget afholdt menneske med et stort hjerte. Han var vidende, belæst og fagligt dygtig. Lars var god til at lytte til og vejlede elever og havde altid et godt råd til vores unge mennesker. Vi kommer til at savne Lars' rolige væsen og hans store faglige overblik.

Lars har på skolen sat sine aftryk i blandt andet skolens udviklingsarbejder, hvor han med sit store engagement og overblik i særdeleshed har bidraget til resultaterne. Lars har haft rigtig mange tillidsposter på skolen.

I 2005 afsluttede Lars »Lærer til Leder-uddannelsen«, en pædagogisk diplomuddannelse i ledelse af skoler og offentlige uddannelsesinstitutioner.

Rasmus Rask-Skolen mindes Lars som en yderst loyal, udviklingsorienteret, afholdt og respekteret medarbejder.

Æret være Lars Jørgensen Kocks minde.