Anmeldelse Geografi
0   275

GEOS

GEOS

Fakta


Titel
GEOS

Forfatter
Niels Kjeldsen, Ove Pedersen

ISBN
9788702081954

Pris
230 kroner

Sider
144 sider

Type
Bog

Forlag
Gyldendal

"GEOS" er et supergodt materiale, der bearbejder faget geografi yderst grundigt og tager fat i den svære overgang fra natur/teknik og hen til faget geografi. Materialet består af en grundbog, en kopimappe og en lærerresursebog. Desuden hører der en i-bog med til materialet, som giver mulighed for eksempelvis videoklip. "GEOS A" hører primært til 7. klasse, og snart kommer B og C til 8. og 9. klasse.

Artiklen fortsætter under banneret

Hvor man tidligere har skullet finde fagligt overblik gennem mange forskellige fagbøger, har man her nu et materiale, der samler det geografiske overblik, og det faglige bliver aldrig overfladisk og ligegyldigt, men tværtimod fastholdes faglig dybde og nærvær i tekst, billeder og illustrationer. Indholdet er opbygget og relateret til Fælles Mål 2009, således at eleverne hele tiden er fagligt udfordret, men også fastholdt på de trinmål og slutmål, man skal nå.

Grundbog A arbejder med hovedområderne: Kort, den levende jord, Danmark på overfladen, befolkningen, erhverv og vejr og klima. Der gives en fagligt sikker indsigt i områderne, samtidig arbejdes der også med anderledes vinkler i kapitlerne med temaer om brug af GPS eller om Lego i erhvervskapitlet.

Kopimappe A er fyldt med relevante og inspirerende opgaver, der ligger i forlængelse af grundbog A - lige til at kopiere og arbejde med på klassen.

Lærerresurse A er lærerens materiale, hvor alle problemstillinger fra grundbogen bearbejdes. Så skulle der opstå usikkerhed, kan sikkerheden findes her. Det er også i lærerresurse A, man kan hente inspiration til planlægning, faglig læsning og evaluering.

Husk også brug af i-bogen til materialet, der giver faglig anledning til at udvikle de digitale og interaktive muligheder. Det er meget brugervenligt og overskueligt.

"GEOS A" kan stærkt anbefales til alle, der arbejde med geografi i skolen. Det er et kvalitetsmateriale og yderst gennemført.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.451 andre er allerede tilmeldt