0   93

Ny sagsbehandler

Socialrådgiver Merete Phillip er fra 1. januar ansat som sagsbehandler på Organisationskontoret i DLF, hvor hun beskæftiger sig med arbejdsskadesager.

Merete Phillip er uddannet socialrådgiver i 1997 og har siden hovedsageligt beskæftiget sig med arbejdsskader og fleksjob. Hun har blandt andet arbejdet seks år i fagforeningen Træ-Industri-Byg i afdeling København og i et vikariat i BUPL. Nu kommer hun fra en stilling som arbejdsmarkedsrådgiver i Jobcenter Hvidovre, hvor hun det seneste års tid har rådgivet sygemeldte og ledige i fleksjobsager.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen