Forskning
0   327

Forskerstof på børnesprog

Det er mest for gymnasiet, men lærere i folkeskolens ældste klasser kan også gå på opdagelse på videnskab.dk's nye undervisningssite, videnskab.dk/undervisning, hvor alle artikler er verificerede af forskere inden for det givne felt - for eksempel naturvidenskab, dansk, fysik, idræt, matematik og kemi.

Syddansk Universitet har til gengæld haft elever i 4.-6. klasse og deres lærere i tankerne ved skabelsen af børnevidenskabssitet 
www.sdu.dk/kunstogvidenskab

Artiklen fortsætter under banneret

Sitet markerer afslutningen på projekt Syddansk Børneuniversitet, hvor forskere fra Syddansk Universitet med støtte fra den Europæiske Socialfond har besøgt skoler i Syddanmark med særligt tilrettelagte børneforelæsninger.

»Folkene bag sitet har været gode til at formidle 'forskerstof' på 'børnesprog'. Den skriftlige information til læreren er kort og præcis, og vælger man at bruge film og oplæg i sin undervisning, er det lige til at gå til«, siger lærer Diana Christensen, Marslev Skole, i en pressemeddelelse.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
135 andre er allerede tilmeldt