Forskning
0   327

Forskerstof på børnesprog

Det er mest for gymnasiet, men lærere i folkeskolens ældste klasser kan også gå på opdagelse på videnskab.dk's nye undervisningssite, videnskab.dk/undervisning, hvor alle artikler er verificerede af forskere inden for det givne felt - for eksempel naturvidenskab, dansk, fysik, idræt, matematik og kemi.

Artiklen fortsætter under banneret

Syddansk Universitet har til gengæld haft elever i 4.-6. klasse og deres lærere i tankerne ved skabelsen af børnevidenskabssitet 
www.sdu.dk/kunstogvidenskab

Sitet markerer afslutningen på projekt Syddansk Børneuniversitet, hvor forskere fra Syddansk Universitet med støtte fra den Europæiske Socialfond har besøgt skoler i Syddanmark med særligt tilrettelagte børneforelæsninger.

»Folkene bag sitet har været gode til at formidle 'forskerstof' på 'børnesprog'. Den skriftlige information til læreren er kort og præcis, og vælger man at bruge film og oplæg i sin undervisning, er det lige til at gå til«, siger lærer Diana Christensen, Marslev Skole, i en pressemeddelelse.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks