Anmeldelse Engelsk
0   257

Happy No. 1

Spændende nyt engelsksystem til 7. klasse

Happy No. 1

Fakta


Titel
Happy No. 1

Forfatter
Anne Bjørn Larsen, Lennart Peterson, Kjell Johansson, Kristina Bergman


Textbook 144 sider, 181,25 kroner Workbook 144 sider, 156,25 kroner Cd-sæt 812,50 kroner Handy Helper 211 sider, 812,50 kroner

Type
Bog med cd

Forlag
Forlag Malling Beck

"Happy No. 1" er et nyt spændende bud på et grundbogsmateriale beregnet til 7. klasse, hvor der er lagt stor vægt på ordforrådstilegnelse, tekstforståelse og skriftlighed.

Artiklen fortsætter under banneret

Systemet består af en interessant emnebaseret grundbog, en arbejdsbog med varierede opgaver, en meget detaljeret og fyldig lærervejledning og fire lærer-cd'er.

Emnerne i grundbogen kommer vidt omkring: Animals, sports, mysteriums, festivals og London til tekster om fashion, Ireland og space. Det er generelt meget engagerende tekster, der helt sikkert vil appellere til målgruppen. Der er en god blanding af tekstgenrer, ligesom der findes tekster på forskellige niveauer, som eleverne aktivt kan vælge efter evner og interesser.

Arbejdsbogen, som i øvrigt er en flergangsbog, indeholder et væld af meget forskelligartede opgaver lige fra udfyldningsopgaver til selvstændigt, kreativt arbejde baseret på input fra enten tekstbogen eller de medfølgende cd'er. Bagerst i arbejdsbogen findes et separat afsnit med grammatik, som kan inddrages, når det passer ind i undervisningen.

Cd'erne er af høj kvalitet, og der findes en dejlig blanding af britisk engelsk, amerikansk engelsk og irsk.

Hvert emne fra tekstbogen afsluttes med en til emnet passende sang, hvilket er glimrende målgruppen taget i betragtning. Det er godt nok coverudgaver, men kvaliteten er overraskende god og rimelig tro mod originalerne.

Handy Helper indeholder, ud over det man finder i en traditionel lærervejledning, baggrundsinformation til teksterne, litteratur og filmhenvisninger, inspiration til videre arbejde med de forskellige temaer, forslag til projektarbejde, yderligere læsetekster, læseforståelsestest med mere.

Det er således en meget fyldig og detaljeret lærervejledning, hvor man dels bliver guidet, dels får et godt indblik i systemets bagvedliggende didaktik. I denne sammenhæng har forfatterne ladet sig inspirere af teorien om cooperative learning og efterfølgende medtaget fire forskellige samarbejdsstrukturer fra dette koncept med henblik på at skabe et positivt og trygt læringsmiljø.

"Happy No. 1" har et væld af stimulerende tekster og udfordrende opgaver, som på forskellig vis giver eleverne muligheder for at anvende det engelske sprog, uanset hvilket niveau de befinder sig på.

Hermed er der skabt mulighed for, at eleverne får udbygget det engelsk, de allerede kan i forvejen.

"Happy No. 1" er tænkt som en naturlig fortsættelse af arbejdet med "Portfolio Build Up" til 6. klasse, men kan lige så vel anvendes i forlængelse af et hvilket som helst engelsksystem.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.795 andre er allerede tilmeldt