Anmeldelse

Børnenes fester – året rundt

Børnenes fester – året rundt

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Årets gang i børnefamilien med traditioner, mad, fester og lege er meget aktuelt. Med børnene i front på de fleste af bogens billeder højner det bogens budskab, nemlig at gøre børn bevidste om årets gang i naturen sammenholdt med aktiviteterne i familien. Fastelavn er ikke blot boller, men noget med udklædning og tøndeslagning. Påske er noget med æg, og sommer forbinder vi med skovtur og madkurv. Jul og nytår er et stort afsnit med alskens lækkerier for børn, bagt adventskrans, luciaboller, julefrokost for børn og nytårsmiddag for store og små.

Fakta:

Titel: Børnenes fester - året rundt

Forfatter: Katrine Klinken

ISBN: 13: 978-87-567-8194-7

Pris: 129 kroner

Sider: 128 sider

Type: Bog

Forlag: Politikens Forlag

Med knap 40 helsidesfotografier er det en flot og indbydende bog. Fremgangsmåden i de enkelte opskrifter er opstillet punktvis, hvilket giver overskuelighed. Forfatteren er dus med sit håndværk, og opskrifterne er valgt med omhu. Det er ikke en børnebog i reel forstand, men en bog, hvor indholdet bruges i et samarbejde med de voksne. På hjemkundskabshylden vil det være en glimrende opslagsbog.