0   226

Gitte Christensen

Vi har mistet en af vore lærere på Nærum Skole. Gitte Christensen døde tirsdag den 15. november 2011 efter kort tids sygdom.

Gitte har været ansat på Nærum Skole siden den 1. august 1998. Hun har undervist i matematik og musik i alle årene, og hun var i en periode en del af teamet på skolens pædagogiske center. I de sidste seks år har hun fungeret som skolens it-vejleder, et arbejde, som hun i den grad brændte for.

Artiklen fortsætter under banneret

Men især inden for musikken har Gitte sat sig spor på skolen. Hun har komponeret musikken til vores skolesang, og hun var ved indvielsen af vores nye idrætshal primus motor i en stor event bygget op omkring Odysseus rejse. Hun har været med i adskillige jule- og sommerstykker, hvor hun stod for det musikalske, og for to år siden var hun en af initiativtagerne til indspilningen af Haitisangen, som blev solgt til fordel for de jordskælvsramte børn.

Der vil altid være et aftryk af Gitte på Nærum Skole, og vi kommer til at savne hende i rigtig mange sammenhænge.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet