0   182

Hjælp til at håndtere eleverne i cyberspace

»Det Digitale Spejl« er en hjælpende hånd til lærere i udskolingsklasserne, der ønsker et øget fokus på elevernes liv i den digitale overhalingsbane. Hvad er digital identitet, og hvad betyder det for elevernes omdømme, at de arbejder med deres image på sociale netværk som Facebook? Hvad er det, man ser, når man kigger i det digitale spejl, og hvad er det for et spejlbillede, andre ser på nettet? »Det Digitale Spejl« er et kampagneprojekt, der består af en hjemmeside med nyt undervisningsmateriale, film og vejledninger samt et gratis tilbud til skoler om efteruddannelse af lærere i landets fem regioner. Lettilgængeligt, gratis og brugbart.

Artiklen fortsætter under banneret

Læs mere på 
detdigitalespejl.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks