Debat
4   559

Lærerne har brug for tid

Der er brug for mere tid ikke mindre, hvis bl.a. inklusion skal lykkes.

Så er ministeren kommet ud af busken – lærerne skal undervise mere. For få dage siden hørte vi Antorini udtale, at der skal mere inklusion i folkeskolen. I dag udtaler hun så, at lærerne skal undervise mere.
I finansloven afsættes der millioner til et ressourcecenter vedr. inklusion. Fint nok, men der, hvor der er allermest brug for ressourcer til at løfte opgaven er ude på skolerne.
At lægge yderligere pres på lærernes undervisningstid er hverken til gavn for inklusion, arbejdsmiljø eller for den lærer, der er ved at give op pga. stress.

Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Julekonkurrence 2020 del 1/2

Ho ho ho, så er det blevet første søndag i advent!

Det fejrer vi med en julekonkurrence for alle, som er tilmeldt Folkeskolens ugentlige nyhedsbrev. Du kan vinde et gavekort til et ophold på et af de prisvindende Sinaturhoteller for to personer inkl. tre-retters middag, vin og morgenbuffet (værdi 3750 kr.).

Det eneste du skal gøre for at deltage er at være tilmeldt det ugentlige redaktionelle nyhedsbrev, da vi trækker en heldig vinder blandt alle tilmeldte d. 6/12 - du kan tilmelde dig på forsiden af folkeskolen.dk eller nederst på siden her folkeskolen.dk/nyhedsbrev
Du kan finde vores persondatapolitik m.m. her: folkeskolen.dk/oplysningspligt