Debat
5   492

Vi må gøre noget for de ledige

DLF har netop afsluttet en kredsrunde, hvor div. problematikker vedr. de lediges situation er blevet drøftet. Nu er tiden inde til opfølgning.

Den hovedstyrelse, der bliver sammensat må have fokus på de lediges situation.
En del af vores medlemmer er havnet i en ulykkelig situation p.g.a. besparelser i kommunerne og meget stort antal nyuddannede har ikke haft en reel chance for at få et job.
I skolen er der brug for alle de uddannede lærere, vi kan skaffe.
Vi har som målsætning, at påvirke en ændring af lovgivningen, så ingen mister retten til dagpenge, men vi vil allerhelst skabe vilkår, så alle vores medlemmer er tilfredse.
Kunne man forestille sig en situation, hvor lærere på dagpenge, i en periode, hvor ledigheden er forholdsvis høj, blev tilbudt ansættelse i skolen med et timetal svarende til dagpengesats:timeløn for uddannede. Måske 10 lektioner om ugen??
Interessen for arbejde i folkeskolen kunne fastholdes, man kunne holde sig "varm", og stå i en gunstigere situation, når jobbene opstod, og en mulighed for at vikarsituationer i skolen bedre kunne dækkes af uddannet arbejdskraft.
Selvfølgelig skal der være tale om merarbejde. Arbejdsgiverne skal ikke udnytte en økonomisk trængt situation, til at undgå nomeringer.

Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ