Blog
0   783

Bland dig indenom og brug dine stemmer

Abonner på nyt om Ulla Maria Mortensen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Det er ikke ligegyldigt om, der er et hovedstyrelsesvalg eller ej. Det er heller ikke ligegyldigt om medlemmerne stemmer eller ej. Alle stemmer betyder noget, og alle stemmer er ligeværdige som et fornemt signal fra medlemmerne til organisationen og kandidaterne.

Kampen om at få en plads i Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse er for længst skudt i gang. I de kommende dage kan stemmeberettigede medlemmer bruge en indlysende demokratisk ret til at få indflydelse på, hvem og hvad der også kommer til at præge foreningens politik og initiativer i de næste 4 år.

Hvis du er i tvivl om, hvem du skal stemme på, så bland dig endelig indenom ved at udfordre kandidaterne med spørgsmål eller betragtninger her på folkeskolen.dk. En valgkamp med spørgsmål, forslag, holdninger og ønsker fra medlemmerne er guld værd, for kandidaternes svar kan være med til at afgøre, hvem du stemmer på. Når du blander dig, er du med til at sætte fokus på noget, der er betydningsfuldt for dig som medlem eller den gruppe, du tilhører – noget, som du gerne vil have mere synlighed omkring.

Valget er ikke afgjort på forhånd, når der er flere kandidater end pladser. Derfor kan en høj stemmeprocent blandt medlemmerne være med til at flytte afgørende stemmer. En høj stemmeprocent giver et fingerpeg om medlemmernes interesse, engagement og sidst men ikke mindst, så viser den også, hvilket mandat det enkelte hovedstyrelsesmedlem får i ryggen.

Derfor: Bland dig og brug dine 20 stemmer på en eller flere kandidater.

http://www.folkeskolen.dk/emneord/arbejdsliv/dlf/hovedstyrelsesvalg-2011/

Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
735 andre er allerede tilmeldt