Hovedstyrelsesvalg 2011
5   390

Åbent for elektronisk valg til hovedstyrelsen

Så er afstemningen åben på dlf.org, og medlemmerne kan fordele hver 20 stemmer mellem de opstillede kandidater. Afstemningen slutter den 6. december kl. 16.

Skolelederforeningen og Lærerstuderendes Landskreds har deres egen repræsentation i hovedstyrelsen, og til valget blandt de pensionerede medlemmer var der kun én kandidat, Greta Jørgenen. Så hovedstyrelsesvalget er åbent for lærere, specialundervisere, børnehaveklasseledere, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, konsulenter uden ledelsesfunktioner m.fl.

Danmarks Lærerforening har produceret denne video om valget:

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.467 andre er allerede tilmeldt

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
800 andre er allerede tilmeldt