0   104

Niels Åge Grouleff Hansen

Niels Åge Grouleff Hansen er her ikke mere. Det er ufatteligt, og vore tanker og medfølelse er rettet mod Kirsten og børnene i denne svære tid.

En dagligdag uden Niels er svær at forestille sig her på Valdemarskolen i Ribe, hvor han har haft sit virke i mere end 25 år. Et virke præget af et engagement i alle de opgaver, han i tidens løb påtog sig. Han var altid parat til at træde hjælpende til, hvis der skulle vise sig opgaver på skolen, der kunne være svære at løse.

Artiklen fortsætter under banneret

Som klasselærer for de store elever stod der stor respekt omkring Niels' arbejde. Denne omsorg for den enkelte såvel som helheden gjaldt også forholdet til kolleger. Derfor var han et naturligt valg som tillidsmand igennem mange år.

Niels' menneskelige varme og udprægede humoristiske sans med mange skæve indfaldsvinkler var én af »bærepillerne« for virksomhedskulturen på Valdemarskolen. Således vil den glæde og inspiration, Niels spredte omkring sig, blive et stort savn for alle, og tomrummet efter ham vil blive mærkbart i lang tid fremover.

Æret være Niels' minde!

Medarbejderne på Valdemarskolen


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.506 andre er allerede tilmeldt