DLF: Alt materiale til hovedstyrelsesvalget skal fremlægges

Lærerkredsene skal sørge for, at al det materiale, de modtager fra kandidater til hovedstyrelsesvalget, bliver lagt frem på kredsens hjemmeside.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Danmarks Lærerforening (DLF) har sendt en meddelelse ud til kredsene, hvor det bliver fastslået, at det er "foreningens opfattelse, at medlemmerne bør have lige adgang til at stifte bekendtskab med det valgmateriale, kandidaterne har udsendt. Det betyder blandt andet, at kredsen - i det omfang man benytter sin hjemmeside til information om hovedstyrelseskandidater - bør gøre alt modtaget valgmateriale tilgængeligt på deres hjemmeside".

DLF skriver, at det naturligvis ikke er en hindring for, at kredsen eller de enkelte kredsstyrelsesmedlemmer giver anbefalinger til medlemmerne om stemmeafgivningen.

En kandidat til valget, Rasmus Enemark, sagde forleden til folkeskolen.dk: "Min kreds har ikke en lokal kandidat. Jeg har talt med dem, men de havde allerede beluttet, hvilke kandidater kredsen ville støtte. Det er ok, men jeg er da lidt skuffet over, at de ikke støtter mit kandidatur på kredsens hjemmeside".