Hovedstyrelsesvalg 2011
0   192

DLF: Alt materiale til hovedstyrelsesvalget skal fremlægges

Lærerkredsene skal sørge for, at al det materiale, de modtager fra kandidater til hovedstyrelsesvalget, bliver lagt frem på kredsens hjemmeside.

Danmarks Lærerforening (DLF) har sendt en meddelelse ud til kredsene, hvor det bliver fastslået, at det er "foreningens opfattelse, at medlemmerne bør have lige adgang til at stifte bekendtskab med det valgmateriale, kandidaterne har udsendt. Det betyder blandt andet, at kredsen - i det omfang man benytter sin hjemmeside til information om hovedstyrelseskandidater - bør gøre alt modtaget valgmateriale tilgængeligt på deres hjemmeside".

DLF skriver, at det naturligvis ikke er en hindring for, at kredsen eller de enkelte kredsstyrelsesmedlemmer giver anbefalinger til medlemmerne om stemmeafgivningen.

Artiklen fortsætter under banneret

En kandidat til valget, Rasmus Enemark, sagde forleden til folkeskolen.dk: "Min kreds har ikke en lokal kandidat. Jeg har talt med dem, men de havde allerede beluttet, hvilke kandidater kredsen ville støtte. Det er ok, men jeg er da lidt skuffet over, at de ikke støtter mit kandidatur på kredsens hjemmeside".


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ