0   107

Anne Mette Borg

Det var forventet, men med stor sorg, at Allested-Vejle Skole i Nørre Broby den 4. december modtog meddelelsen om, at lærer Anne Mette Borg var død i en alder af kun 45 år.

Mette blev ansat på Allested-Vejle Skole i februar 1998 i et vikariat, men der gik ikke lang tid, før vi opdagede, at her var en lærer, som vi skulle holde fast på. Mette var som person direkte og havde en fantastisk kontakt til sine elever, hvilket resulterede i, at hun fortsat var i kontakt med sine gamle elever, flere år efter at de havde forladt skolen. Mettes kollegaer satte stor pris på hende, og hun var i flere år valgt som skolens sikkerhedsrepræsentant. Et arbejde, hun løste på en både nuanceret og ihærdig måde. I de seneste år havde Mette flere timer på vores skolebibliotek, et arbejde, som hun holdt af, og som hun også lagde en masse energi i at videreudvikle.

Artiklen fortsætter under banneret

Mange kan leve et helt liv uden at sætte sig væsentlige spor, men andre, som på trods kun får en relativ kort levetid, kan med deres personlighed og væremåde afsætte varige minder og værdier, sådan var Mette.

Skolen har ved Mettes død mistet en omsorgsfuld og dygtig lærer, og vores tanker går til Martin og hendes to voksne piger.

John Jakobsen, skoleleder, Allested-Vejle Skole, Nørre Broby, Faaborg-Midtfyn Kommune


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.469 andre er allerede tilmeldt