0   78

Ad zarens vandveje

Peter Den Store drømte om en vandvej mellem Sankt Petersborg og Moskva, men så den ikke gå i opfyldelse. I dag kan vi på yderst komfortabel vis lade os transportere gennem Ruslands smukke hjerte og opleve landskaberne langs Nevas, Svirs og Volga, de vidtstrakte søer, Ladoga og Onega, og de to store byer med deres kulturskatte

På dette flodkrydstogt 28. august - 8. september med Folkeskolen, månedsmagasinet Undervisere og Albatros sejler vi ad de russiske floder på første klasse med skibet M/S Tchaikovsky. Vi kan nyde udsigten fra dækket, mens vi glider gennem floddalene.

Under hele rejsen er der indlagt en stribe spændende udflugter til nogle af Ruslands største kulturelle seværdigheder.

Artiklen fortsætter under banneret

Fakta om turen:

Rejseterminen er 28. august - 8. september. Prisen per person er 13.990 kroner i udvendig dobbeltkahyt på main dæk. Tillæg for enekahyt på main dæk er 2.990 kroner.

Med i prisen:

Flyrejse København-Sankt Petersborg og Moskva-København med SAS. Alle flyskatter og -afgifter. Dansk rejseleder. Udflugter og entréer ifølge dagsprogram. 12 dage/11 nætters krydstogt med M/S Tchaikovsky i valgte kahytskategori. Helpension på skibet. Besøg i det russiske statscirkus. Visum. Transfer lufthavn-skib i Sankt Petersborg. Transfer skib-lufthavn i Moskva.

Se udførligt program på undervisere.dk

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS9. |

Oplev de russiske landskaber, mens M/S Tchaikovsky sejler på floderne mellem Sankt Petersborg og Moskva 28. august - 8. september. Turen er tilrettelagt for læsere, der ikke er bundet af skoleårets ferieplaner


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.506 andre er allerede tilmeldt