0   82

På rejse i USA’s vilde vesten …

En odyssé 12.-26. september gennem USA's vestlige nationalparker og storbyer: San Francisco, Monterey, Santa Barbara og Los Angeles. Grand Canyon, Bruce Canyon og Zion National Park. Las Vegas, Death Valley og Yosemite National Park

På denne rundrejse med månedsmagasinet Undervisere, Folkeskolen og Albatros kører vi gennem nogle af USA's mest øde og storslåede naturområder. Turen går gennem bjerglandskaber, golde ørkenområder, skove og dybe kløfter. Det er en rejse gennem besynderlige og betagende naturfænomener.

Storbyerne Los Angeles og San Francisco byder på alt fra storslåede museer og unikke bygningsværker til spændende etniske kvarterer og kæmpestore forlystelsesparker.

Artiklen fortsætter under banneret

Spillebyen Las Vegas er et helt kapitel for sig.

Det er en solid rejse med indkvartering på gode hoteller.

Fakta om turen:

Rejseterminen er 12.-26. september. Prisen per person i dobbeltværelse er 16.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse er 3.990 kroner.

Med i prisen:

Flyrejse København-San Francisco via Amsterdam med KLM. Alle flyskatter og -afgifter. Dansk rejseleder og engelsktalende lokalguide. Transport, udflugter og entréer ifølge program. Indkvartering på gode turistklassehoteller. Morgenmad dagligt. Velkomst- og afskedsmiddag.

Rejsen bestilles hos Albatros på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS10. |

Denne rejse til det vestlige USA er for læsere, der ikke er bundet af skoleårets ferieplaner. Se udførligt dag til dag-program på www.undervisere.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.506 andre er allerede tilmeldt