Unge
0   357

Kroppens svære univers

Hvordan formidler man tung viden om kroppen til unge teenagere? Dette giver Steno Museet i Aarhus svaret på, hvor en kreativ og sanselig udstilling »Kære krop - svære krop« med sved på dåse, gigantiske Barbie-dukker og en teknologisk catwalk, iscenesat af kunstneren Rosan Bosch, sætter de unges egne kroppe i centrum og giver dem mulighed for at skabe deres eget billede af deres krop.

Udstillingen »Kære krop - svære krop« henvender sig specifikt til unge mellem 11 og 16 år og sætter temaer som usikkerhed, blufærdighed og tolerance på dagsordenen, blandt andet ved at sætte fokus på ens egen og andres krop.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
704 andre er allerede tilmeldt