Nyt Folkeskolen – læs på tryk og abonner på nettet

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Skriv din mening til redaktionen. Det nye »Folkeskolen - fagblad for undervisere« er stort set blevet godt modtaget af de læsere, som har henvendt sig til redaktionen efter lanceringen. Enkelte har endda skrevet, at det er en vellykket relancering.

Men skriften er nogle steder så lille, at den næsten kræver lup, mener en gruppe utilfredse læsere.

Bladet udkommer nu kun hver anden uge og har fået mere magasinpræg.

Det betyder, at der i hvert blad foruden almindelige artikler er en længere artikel eller artikelrække.

I det første blad var det en undersøgelse af læreres underretningspligt i forhold til svigtede børn. I dette nummer er det en længere reportage.

Meget af Folkeskolens stof kan i fremtiden udelukkende læses på nettet. Her vælger redaktionen to-tre væsentlige skolenyheder ud hver dag og fortæller om dem fra vores egen vinkel.

Alle kan abonnere på nyheder inden for selvvalgte områder.

Servicestof og mødemeddelelser er også flyttet over til en moderne arrangementskalender på folkeskolen.dk's forside, hvor man kan se, hvad der sker i skoleverdenen.

I den kommende tid samler redaktionen reaktioner sammen - og finder ud af, om noget eventuelt skal justeres. Nogle af skrifttyperne er dog allerede ændret i dette blad.