Læserrejser
0   412

Krydstogt til Østersøens perler til sommer

8. til 15. juli. Tag med Folkeskolen og Team Benns på krydstogt ind i både nutid og fortid med en rundrejse til nogle af Østersøens mange perler. Dansk rejseleder.

På denne rejse besøger vi mange byperler, hvor historie, kultur og natur skal opleves på lige fod med attraktiv shopping og byliv. Skt. Petersborg er et af højdepunkterne på turen med sine mange fantastiske paladser, kirker og borge.

Vi passerer mange af de vigtigste seværdigheder, blandt andet universitetet og admiralitetet, og vi besøger Peter og Paul-fæstningen med kirken, hvor kejserinde Dagmar ligger begravet.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi skal selvfølgelig opleve Vinterpaladset med Eremitagen, som huser en af verdens største kunstsamlinger på mere end tre millioner kunstværker af store mestre som Rembrandt, Michelangelo, Picasso, van Gogh og måske verdens største samling af de franske impressionister.

Tallinn er endnu en kulturperle, som med sin fantastisk velbevarede gamle bydel er på Unescos liste over bevaringsværdige byer.

Oplev alle herlighederne på første parket om bord på det herlige skib MSC Poesia.

■ Pris per person:

6.748 kroner i dobbelt indvendig kahyt. 7.448 kroner i dobbelt udvendig kahyt. Fra 8.598 kroner i dobbelt balkonkahyt.

■ Med i prisen:

Syv nætters krydstogt med MSC Poesia. Alle måltider i hoved- eller buffetrestaurant. Shows og underholdning om bord samt stort udvalg af aktiviteter. Heldagsudflugt i Skt. Petersborg inklusive visum. Almindelig kaffe og te fra automater. Dansk rejseleder.

■ Information og bestilling:

Læs udførligt program på folkeskolen.dk. Team Benns: Telefon 65 65 65 64, cruise@team-benns.com. Rejsekode: FO.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ