Debat

Diskvalificeret

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Folkeskolen nummer 5 læser jeg med undren to læserindlæg om mediekampagnen.

Naturligvis kan man være uenig om den valgte kampagne, men nu er det altså sådan, at ikke alle lærere kan spørges og deres ønsker efterkommes. Desuden har jeg valgt at sige, at undervisning nok er min stærke side.

Reklame/kampagne/medier hører under andre fagfolk. Folkene bag de to læserindlæg har diskvalificeret sig selv. Bliver det en succes, vil det være på trods af jer. Bliver det ikke en fiasko, har I selv været årsagen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg undrer mig over manglen på taktikken.

Jeg husker da udmærket sygeplejerskernes kampagne for et par år siden. Vi lærere morede os, for vi vidste, at det var en plat og dumsmart kampagne. Men på trods af disse ekspertudtalelser slog deres kampagne drønende igennem.

Jeg undrer mig stadig over, at sygeplejerskerne ikke dengang lyttede til pædagogikken.

Men værst af alt er, at I fører jeres kritik frem offentligt og på et psykologisk set helt forkert og dumt tidspunkt. Ret kritikken mod DLF internt, ikke offentligt, så i giver den øvrige presse ekstra skyts. Der er splid om mediekampagnen blandt lærerne!

Men måske er det jeres budskab? I burde vente med det til efter forhandlingerne.

Jeg undrer mig over taktikken, og at I ikke tænker - de tanker.

Om kampagnen dumper, ved jeg ikke. Jeg dumper den ikke på forhånd. Men I dumper, for I burde diskvalificeres for urent og uklogt trav.

Jeg undrer mig over, at JohnErik Kristensen selv bruger en streamertekst, som han nedgør for at tydeliggøre sit eget budskab.

Hvor er logikken?

Allan Søndergaard

Sabro-Korsvejskolen, Århus