Lærer til lærer i Folkeskolen nr. 25, 2011

Fra lærer til lærer - videndeling på folkeskolen.dk

Skønne oplevelser med børnene, gode råd til musikundervisningen, et vellykket undervisningsforløb om Holberg, elevernes naturfagsvideoer på youtube. Der er plads til det hele i folkeskolen.dk's lærer-til-lærer.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

De interaktive tavler blinker, og mobiltelefoner, løbesko og blyanter er aktion rundt om i og uden for klasselokalerne på landets folkeskoler. Folkeskolen har kun plads til at beskrive en brøkdel af de mange spændende projekter. Men i lærer-til-lærer på folkeskolen.dk er der frit slag. Her kan du selv skrive om et spændende projekt, I har gennemført - både om det, der gik godt, og det der fik mindre godt. Du kan lægge billeder op og filer til download, og du kan linke til youtube, elevhjemmesider og så videre. Og vi foreslår, at du opsummerer med tre-fire-fem gode råd.

Hver 14. dag bringer vi en af lærer-til-lærer-artiklerne fra folkeskolen.dk i fagbladet Folkeskolen. Ved at klikke "anbefal" på en god artikel kan du være med til at bestemme, hvilken artikel, vi trykker.

Sådzan opretter du en lærer-til-lærer-artikel:

  • Opret en brugerprofil.
  • Fra profilsiden eller fra /laerer-til-laerer/ kan du skrive en lærer-til-lærer-artikel
  • Du kan uploade billeder og filer
  • Du kan selv knytte emner og fag til artiklen, så den bliver vist på emnesiderne på folkeskolen.dk - i emnefeltet begynder du at skrive et ord, fx læremidler, undervisningsdifferentiering eller børnehaveklasse - så foreslår systemet selv ordet, hvis det indgår i folkeskolen.dk's emneordsliste
  • Du kan også knytte artiklen til et af folkeskolen.dk's faglige netværk, hvis det er relevant - der findes pt danskundervisning, matematik, idræt, ernæring og sundhed, specialpædagogik,  håndværk og design, it i undervisningen samt musik
  • Hvis du skriver en youtube-adresse i teksten, bliver den automatisk vist som video 
  •