Debat

Vi stemmer på Ane Søgaard

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Energi, overskud og resultater er kendetegnende for Ane Søgaards indsats for Frederiksberg Kommunelærerforening gennem de sidste år. Selv om vi helst ville beholde hende selv, skal vi alligevel på det varmeste anbefale, at man stemmer hende ind i hovedstyrelsen. De resultater, hun har opnået lokalt (for eksempel at få alle lærere på Frederiksberg kompenseret med over 3.000 kroner hver på grund af elendigt virkende it - opnået ved forhandling med borgmesteren), taler for, at DLF med hende vil få en stor og dygtig arbejdskraft.

Som vi kender Ane, vil hun kæmpe hårdt og progressivt for lærernes og folkeskolens anseelse.

Hun vil blive synlig i billedet og kunne tilføre DLF ny energi og friskhed.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Derfor anbefaler medlemmerne af faglig klub på Skolen på Nyelandsvej, at man stemmer på Ane Søgaard ved det kommende hovedstyrelsesvalg.