Debat
0   208

Jeg har det godt …

Det var ikke just lykken, der ramte mig, da kommunen offentliggjorde sit Kvalitetsløft af Folkeskolen. Det betød blandt andet lukning af min arbejdsplads gennem ni år. En arbejdsplads, jeg selv følte var min identitet, så hvad skulle der nu blive af mig? Den, jeg var? Mine kolleger? Mine elever?

Da tiden nærmede sig for, at skolen skulle pakkes ned og nøglen drejes for sidste gang, var jeg på sammenbruddets rand. Aldrig har min sommerferie været så dårlig! Godt nok var jeg blevet forflyttet til en anden skole i kommunen, men jeg havde jo ikke selv valgt at skulle forlade min elskede arbejdsplads. Ikke valgt at flere af mine funktioner nu var taget fra mig og slet ikke valgt at søge nye udfordringer. Nogen havde taget denne beslutning for mig, og jeg var bestemt ikke glad …

Artiklen fortsætter under banneret

Hvad jeg dog ikke vidste, var, at på min nye arbejdsplads stod nye kollegaer og en ny ledelse med åbne arme og tog rigtig godt imod mig. Nu nærmer vi os efterårsferien, det har været en hård start - men uden gode kollegaer var jeg slet ikke nået så langt!


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ